start

Aktualności

Tydzień Akademicki w Zakładzie Towaroznawstwa

02-04-2014

Dnia 26 marca 2014 roku w ramach Tygodnia Akademickiego odbył się wykład mgr inż. Magdaleny Kilar na temat „Jakość żywności ekologicznej z punktu widzenia konsumenta”.  Tematyka wykładu objęła zagadnienia dotyczące źródeł zanieczyszczenia żywności. Ponadto zwrócono szczególną uwagę  na walory zdrowotne  i odżywcze produktów wytworzonych metodami ekologicznymi. W ostatnich latach obserwuje się zmiany w świadomości konsumenta. Wiele osób, zwłaszcza młodych przywiązuje dużą wagę do jakości spożywanej żywności, jej pochodzenia, a postawy proekologiczne widoczne są nie tylko w odżywianiu, ale również w innych sferach życia.

lista aktualności
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito