start

Aktualności

Warsztaty z przedmiotu „Produkty tradycyjne i regionalne”

16-01-2014


Studenci IV roku kierunku Rolnictwo 15 stycznia 2014 r., w ramach przedmiotu „Produkty tradycyjne i regionalne” zorganizowali degustację tradycyjnych potraw i produktów. Można było skosztować podkarpackich proziaków, kołaczy z serem, domowego sera żółtego, gzika, paluszków z kminkiem i serem, a także wielu pysznych słodkości: rogalików, strucli makowej, orzeszków, rurek z kremem, słodkich grzebyczków, kokosanek. Wśród przygotowanych przez studentów pyszności znalazły się także bardziej nowoczesne potrawy: kebabowe pierożki czy sałatka z kurczakiem „gyros”.


 

lista aktualności
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito