start

Aktualności

Warsztaty „Właściwości użytkowe roślin leczniczych w kontekście zdrowego żywienia”

19-10-2016

W ramach VIII Konferencji ekologicznej pt. „Właściwości użytkowe roślin leczniczych w kontekście zdrowego żywienia” odbywającej się w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie, pracownicy Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności przygotowali warsztaty. Uczestnicy warsztatów dokonywali oceny konsumenckiej naparów ziołowych oraz przygotowywali  serowe przekąski ze świeżymi ziołami z tutejszego ogródka.

lista aktualności
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito