Kierownik Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności
Dr inż. Barbara-Krochmal-Marczak
Pracownicy Zakładu:
dr hab. inż. Barbara Krzysztofik, prof. PWSZ
dr hab. Bogusław Ślusarczyk, prof. PWSZ
dr hab.inż. Elżbieta Kondratowicz - Pietruszka, prof. PWSZ
dr inż. Barbara Krochmal-Marczak
dr inż. Marta Pisarek
dr inż. Magdalena Dykiel
dr inż. Bernadetta Bienia
mgr inż. Elżbieta Brągiel
Pozostali nauczyciele prowadzący zajęcia na kierunku:
dr inż. Małgorzata Górka
dr inż. Janusz Kilar
dr inż. Szymon Polaszczyk
dr Renata Bal
dr Mikhael Hakim
dr Rafał Sionek
dr inż. Jolanta Baran
dr inż. Damian Dubis
dr inż. Małgorzata Źródło- Loda
dr Anna Słowik
mgr inż. Maria Rysz
mgr Ewa Szybieniecka
mgr Elżbieta Bućko-Płoszczyca
mgr Sylwester Wilczek
mgr Stanisław Kaczor
mgr Patrycja Marszałek