Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2019/2020
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Data egzaminu |
Godzina egzaminu |
Nr sali |
1. |
Chemia żywności |
Prof. nadzw. dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka |
16.06.2020 |
16.00 |
Egzamin on-line |
2. |
Mikrobiologia żywności |
Mgr E. Szybieniecka |
|
|
|
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Data egzaminu |
Godzina egzaminu |
Nr sali |
1. |
Język angielski |
|
Ustalane indywidualnie z lektorami grup |
|
Egzamin on-line |
2. |
Ocena jakości surowców i produktów roślinnych |
dr inż. Barbara Krochmal-Marczak |
23.06.2020 |
17.00 |
Egzamin on-line |
3. |
Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych |
Dr inż. M. Dykiel |
22.06.2020 |
17.00 |
Egzamin on-line |
4. |
Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności |
Mgr S. Wilczek |
6.07.2020 |
17.00-19.00 |
Egzamin on-line |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. |
Nazwa przedmiotu |
Prowadzący |
Data egzaminu |
Godzina egzaminu |
Nr sali |
Specjalność: Jakość i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym |
|||||
1. |
Analiza instrumentalna żywności |
Dr hab. I. Kapusta |
26.06.2020 |
9.00 |
Egzamin on-line |
2. |
Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych |
Dr hab. inż. B. Krzysztofik |
22.06.2020 |
16.00 |
Egzamin on-line |