start



Najczęściej oglądane

Newsy

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Artykuły

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Organizacja sesji egzaminacyjnych

Harmonogram sesji egzaminacyjnej w roku akad 2019/2020

 

 

 

Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2019/2020

 

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.

Nazwa przedmiotu

Prowadzący

Data egzaminu

Godzina egzaminu

Nr sali

1.

Chemia żywności

Prof. nadzw. dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka

16.06.2020

16.00

Egzamin

on-line

2.

Mikrobiologia żywności

Mgr E. Szybieniecka

 

 

 

 

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.

Nazwa przedmiotu

Prowadzący

Data egzaminu

Godzina egzaminu

Nr sali

1.

Język angielski

 

Ustalane indywidualnie z lektorami grup

 

Egzamin on-line

2.

Ocena jakości surowców i produktów roślinnych

dr inż. Barbara Krochmal-Marczak

23.06.2020

17.00

Egzamin on-line

3.

Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych

Dr inż. M. Dykiel

22.06.2020

17.00

Egzamin on-line

4.

Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności

Mgr S. Wilczek

6.07.2020

17.00-19.00

Egzamin on-line

 


 

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności

 

Lp.

Nazwa przedmiotu

Prowadzący

Data egzaminu

Godzina egzaminu

Nr sali

Specjalność:  Jakość i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym

1.

Analiza instrumentalna żywności

Dr hab. I. Kapusta

26.06.2020

9.00

Egzamin on-line

2.

Metody utrwalania i przechowalnictwo surowców żywnościowych

Dr hab. inż. B. Krzysztofik

22.06.2020

16.00

Egzamin on-line

 

 

zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito