start

Wybrane prace dyplomowe

Funkcjonowanie systemu HACCP w wybranej organizacji

25-02-2018
Funkcjonowanie systemu HACCP w wybranej organizacji więcej

Badanie podstawowych determinant decyzji zakupowych żywności ekologicznej

25-02-2018
Badanie podstawowych determinant decyzji zakupowych żywności ekologicznej więcej

Badania jakości win pochodzących z Podkarpacia

25-02-2018
Badania jakości win pochodzących z Podkarpacia więcej

Doskonalenie procesów produkcyjnych przy wykorzystaniu narzędzi i metod zarządzania jakością na podstawie Sanockich Zakładów

16-03-2016
Doskonalenie procesów produkcyjnych przy wykorzystaniu narzędzi i metod zarządzania jakością na podstawie Sanockich Zakładów Przemysłu Gumowego Stomil Sanok S.A. więcej

Wpływ wybranych czynników na zachowania konsumentów na rynku czekolad

11-03-2016
Wpływ wybranych czynników na zachowania konsumentów na rynku czekolad więcej

Ocena zarządzania jakością według normy ISO 9001 w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego

23-05-2015
Autor: Justyna Gniady Opiekun pracy: dr inż. Stanisław Zając Prezentacja więcej
Poprzednia  1 | 2 | 3  Następna  
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito