W dniu 14 listopada 2019r. studenci IV roku kierunku Zielarstwo (studia stacjonarne) odbyli zajęcia terenowe w Handzlówce, w rodzinnej firmie AW Becla związanej z przetwórstwem rolno-spożywczym, w tym ziół. Filarem działalności tej firmy od początku było i jest zagospodarowanie ogromnego bogactwa owoców, warzyw i ziół, które oferuje ten region. Firma posiada własną dwukomorową suszarnie, w której suszą różnorodne gatunki zbierane ze stanu naturalnego, jak i pozyskane od rolników. Właścicielka firmy, Pani Alina komponuje autorskie mieszanki herbat owocowo-ziołowych bazując tylko na własnoręcznie przygotowanym suszu. Są to między innymi herbatka owsiana, leśna, malinowa, agrestowa, z pokrzywą. Herbatki marki Becla możesz zalewać kilkakrotnie. Ich unikalność polega na tym, że w zależności od długości parzenia zmieniają swój smak. Dzieje się tak, ponieważ w pierwszej kolejności zaparzają się zioła, dopiero na późniejszym etapie owoce. Ta właściwość sprawia, że herbatka może mieć za każdym razem niepowtarzalny smak i aromat, nie tracąc na wartości. Produkty posiadają certyfikat rolnictwa ekologicznego.