Betlej I., 2017, Produkty biobójcze - aktualne wymagania prawne, W: R. Salerno-Kochan, M. Wojnarowska (red.) Towaroznawstwo w badaniach i praktyce - Ekologiczne, ekonomiczno-prawne i marketingowe aspekty jakości produktów. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, Kraków, s. 79-90.
Małgorzata Źródło-Loda, Jolanta Baran. 2017. System identyfikowalności w zapewnieniu bezpieczeństwa żywności. [w:] Pękasa A. Żywność dla przyszłości, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, Wrocław, s.521-528.
Elzbieta BIELAK, Ewa MARCINKOWSKA, Justyna Sygula-Cholewinska, The Durability of Antimicrobial Effect of Leathers Finished with Oregano Oil, The Journal of the American Leather Chemists Association, 2017, 112(11), 377 – 386 Lista: a.