start

Galeria zdjęć

Określenie progów wrażliwości smakowej

Próg rozpoznania pozwala ocenić wrażliwość smakową, czyli określić najniższe natężenie bodźca, wywołujące dostrzegalne wrażenie zmysłowe. W badaniu tym należy określić dwa progi. Pierwszy z nich to próg wyczuwalności, czyli minimalne natężenie bodźca, wywołujące wrażenie, którego jakości nie można jeszcze zidentyfikować. Drugi to próg rozpoznania, czyli minimalne natężenie bodźca, pozwalające na rozpoznanie jakości tego bodźca...
wstecz

Wszystkie galerie:

zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito