start

Aktualności

Hodowlana i kulinarna sztuka ekologicznej dziczyzny

16-01-2012

Studenci II roku Rolnictwa i II roku Towaroznawstwa oraz uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju zapraszają w dniu 19 stycznia 2012 roku o godz. 11,00 (sala nr 11 w obiektach przy ul. Dmochowskiego) na seminarium „Hodowlana i kulinarna sztuka ekologicznej dziczyzny”.

W programie:
1.    Ekologiczny chów jeleniowatych dla pozyskania mięsa – Wojciech Kędzior, student II roku Rolnictwa
2.    Waloru odżywcze ekologicznej dziczyzny – Maciej Zygmunt, student II roku Towaroznawstwa
3.    Zioła do dziczyzny – dodawać czy nie dodawać? – dr Henryk Różański
4.    Ekologiczna dziczyzna na talerzu – pokaz sztuki kulinarnej i degustacja dań przygotowanych przez uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju

Zapraszamy
19 stycznia 2012 roku
o godz. 11,00
(sala nr 11 w obiektach przy ul. Dmochowskiego)

lista aktualności
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito