Studenci II roku Rolnictwa i II roku Towaroznawstwa oraz uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju zapraszają w dniu 19 stycznia 2012 roku o godz. 11,00 (sala nr 11 w obiektach przy ul. Dmochowskiego) na seminarium „Hodowlana i kulinarna sztuka ekologicznej dziczyzny”.
W programie:
1. Ekologiczny chów jeleniowatych dla pozyskania mięsa – Wojciech Kędzior, student II roku Rolnictwa
2. Waloru odżywcze ekologicznej dziczyzny – Maciej Zygmunt, student II roku Towaroznawstwa
3. Zioła do dziczyzny – dodawać czy nie dodawać? – dr Henryk Różański
4. Ekologiczna dziczyzna na talerzu – pokaz sztuki kulinarnej i degustacja dań przygotowanych przez uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju
Zapraszamy
19 stycznia 2012 roku
o godz. 11,00
(sala nr 11 w obiektach przy ul. Dmochowskiego)