Aktualności
10-10-2017
W dniu 6 października 2017r. w ramach Akademickiego Dnia i Nocy Nauki pracownicy Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności – dr inż. Barbara Krochmal-Marczak, dr inż. Marta Pisarek, dr inż. Magdalena Dykiel, dr inż. Małgorzata Górka, mgr inż. Elżbieta Brągiel przeprowadziły warsztaty nt: „Czy wiesz, co jesz – jak czytać etykiety?”
więcej
25-09-2017
Kierunek Produkcja i bezpieczeństwo żywności
więcej
28-08-2017
Jak co roku pracownicy i studenci kierunku Rolnictwo oraz Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności wzięli aktywny udział w XVII Pożegnaniu Wakacji w Rudawce Rymanowskiej. Odwiedzający stoisko mogli dowiedzieć się na co zwracać uwagę kupując żywność oraz jak rozpoznać produkty ekologiczne. Uczestnicy imprezy mieli także okazję posmakować produktów ekologicznych.
więcej
23-08-2017
Pracownicy Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności oraz studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wzięli aktywny udział w Karpackich Klimatach PWSZ w Krośnie. Tym razem hasłem zorganizowanych warsztatów było „Bezpiecznie. Ekologicznie. Zdrowo”.
więcej
30-07-2017
Z głębokim żalem zawiadamiamy o śmierci Naszego Studenta Michała Gomułki.
więcej
20-07-2017
STUDIA PODYPLOMOWE
ROLNICTWO DLA ABSOLWENTÓW STUDIÓW NIEROLNICZYCH
więcej
10-06-2017
W dniu 7 czerwca 2017 r. uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Jana Szczepanika w Krośnie w ramach programu "Akademia kreatywnego ucznia w PWSZ w Krośnie" uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych w pracowni Oceny Jakości Produktów Pochodzenia Roślinnego, Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności.
więcej