start



Najczęściej oglądane

Newsy

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Artykuły

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Aktualności

III edycja Konkursu Kulinarnego - „Studencka bomba witaminowa”

22-03-2018
W dniu 22 marca 2018 roku w ramach Akademickich Dni Nauki w Instytucie Zdrowia i Gospodarki w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie odbyła się III edycja konkursu kulinarnego MasterChef - „Studencka bomba witaminowa” zorganizowana przez studentów kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności oraz pracowników Zakładu Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności więcej

Studenci II roku kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności na warsztatach "Event młodych przedsiębiorców”

20-03-2018
W dniu 13.03.2018 r. pracownicy Zakładu Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności oraz studenci II roku kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności wzięli udział w warsztatach pt: „Event młodych przedsiębiorców” organizowanych w ramach Otwartych dni w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie. W ramach warsztatów nauczyciele akademiccy przeprowadzili zajęcia laboratoryjne dotyczące oceny zawartości witaminy C w surowcach roślinnych... więcej

Szkolenie Auditor Wewnętrzny HACCP

01-03-2018
W dniu 1 luty 2018 roku w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności w PWSZ im. Stanisława Pigonia w Krośnie odbyło się szkolenie ,,Auditor Wewnętrzny HACCP’’. Uczestnikami byli studenci III roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności. więcej

Spotkanie Studenckiego Koła Naukowego Ekonomistów

26-02-2018
W dniu 28 lutego 2018 roku odbyło się spotkanie Studenckiego Koła Naukowego Ekonomistów działającego przy Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności. Na spotkaniu omówiono plan działania na semestr letni roku akademickiego 2017/2018. więcej

SKN Producji i Bezpieczeństwa Żywności w Pijalni Czekolady

01-02-2018
W czwartek, 26 stycznia 2018 r. studenci IV roku kierunku Rolnictwo, członkowie Studenckiego Koła Naukowego Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności wyjechali na zajęcia studyjne do Pijalni Czekolady M.Pelczar w Korczynie. Mistrz Mirosław, laureat licznych nagród i wyróżnień z Cukiernictwa oprowadził nas po zakładzie produkcyjnym, pokazał urządzenia do rzemieślniczej produkcji czekolady, a następnie zaproponował wykonanie autorskiego smakołyku. Efekty naszej pracy widoczne są na zdjęciach. więcej

Studenci III roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności w OSM Jasienica Rosielna

31-01-2018
W dniu 29.01.2018r. studenci III roku, kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności w ramach zajęć terenowych z przedmiotu Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności odwiedzili Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Jasienicy Rosielnej. Celem zajęć terenowych było zapoznanie się ze specyfiką pracy w zakładzie, systemami jakości, procesami produkcyjnymi oraz ofertą produktów. Pod koniec wizyty studenci zostali poczęstowani produktami firmy Jasienica Rosielna. więcej

Zajęcia studyjne w Ustrzykach Dolnych

28-01-2018
W piątek (26.01.2018r.) studenci I roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności, członkowie Studenckiego Koła Naukowego PiBŻ byli na zajęciach studyjnych w Ustrzykach Dolnych. więcej
1  Poprzednia  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13  Następna  19
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito