Aktualności
12-06-2018
Produkcja i bezpieczeństwo żywności to siedmiosemestralne studia kończące się nadaniem tytułu inżyniera (studia I stopnia stacjonarne i niestacjonarne)
więcej
12-06-2018
Zapraszamy do studiowania na Kierunku z Przyszłością !!!!
więcej
06-06-2018
W ramach programu "Akademia kreatywnego ucznia w PWSZ w Krośnie 5 czerwca 2018 r. uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Jana Szczepanika w Krośnie" uczestniczyli w zajęciach laboratoryjnych w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności.
więcej
22-05-2018
Dnia 22.05.2018 r. o godzinie 13.30 na Auli Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im Stanisława Pigonia w Krośnie odbyło się uroczyste rozdanie dyplomów dla Absolwentów Kierunku Rolnictwo.
więcej
19-05-2018
Studentka II roku kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności Emilia Szydło, została I Wice Miss PWSZ w Krośnie!!!!
więcej
19-05-2018
Dni Kultury Studenckiej to dwa dni koncertów, ale i szereg wydarzeń towarzyszących, które pozwoliły zapewnić dobrą zabawę.
więcej
02-05-2018
W dniu 24 kwietnia 2018 w ramach Dni Otwartych w Zespole Szkół nr 2 w Dukli odbyły się warsztaty nt: ,,Zafałszowanie żywości’’. Uczestnicy rozpoznawali zafałszowanie produktów żywnościowych oraz zapoznali się z podstawowymi metodami ich wykrywania. Warsztaty prowadziła kierownik Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności dr inż. Barbara Krochmal-Marczak.
więcej