Aktualności
03-09-2019
W dniach 24-25 sierpnia 2019 roku w ramach Karpackich Klimatów z Państwową Wyższą Szkołą Zawodową, pracownicy i studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności przygotowali strefę zdrowia, a w niej szereg ciekawych atrakcji.
więcej
18-06-2019
Czas na studia
Czas na dobry wybór
Produkcja i bezpieczeństwo żywności – szansą na dobrą pracę !!!
więcej
08-05-2019
W dniu 27 kwietnia 2019 roku, studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wraz z Panią mgr inż. Elżbietą Brągiel wzięli czynny udział w III edycji akcji pn,, Krosno Wiosną’’. Podczas akcji studenci sadzili pnącza i krzewy na otwartych terenach miejskich i przy ekranach akustycznych.
więcej
24-04-2019
W dniu 24 kwietnia 2019 roku członkowie Studenckiego Koła Naukowego Ekonomistów wzięli udział w VIII Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych „Przedsiębiorczość w XXI wieku” organizowanej przez Studenckie Koło Naukowe MENAGER działające przy Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Tarnowie.
więcej
17-04-2019
Uczestnicy X Wiosennego Turnieju Wiedzy na warsztatach z Mikrobiologii Żywności w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności
więcej
03-04-2019
W dniu 2 kwietnia 2019 roku w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie odbyła się IV edycja konkursu kulinarnego „Studencka bomba witaminowa” zorganizowana przez studentów oraz nauczycieli akademickich kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności.
więcej
03-04-2019
Kierunek Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności już po raz drugi otrzymał Certyfikat „Studia z Przyszłością”. 18 marca 2019 roku w Pałacu Polskiej Akademii Nauk w Jabłonnej koło Warszawy odbyła się Gala Finałowa IV edycji Ogólnopolskiego Konkursu i Programu Akredytacji Kierunków Studiów „Studia z Przyszłością”. Wyróżnienie, podczas uroczystej gali, odebrała dr inż. Barbara Krochmal-Marczak, kierownik Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności.
więcej