start



Najczęściej oglądane

Newsy

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Artykuły

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Aktualności

Karpackie Klimaty z kierunkiem Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności

03-09-2019
W dniach 24-25 sierpnia 2019 roku w ramach Karpackich Klimatów z Państwową Wyższą Szkołą Zawodową, pracownicy i studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności przygotowali strefę zdrowia, a w niej szereg ciekawych atrakcji. więcej

Produkcja i bezpieczeństwo żywności - czas na dobry wybór !!!

18-06-2019
Czas na studia Czas na dobry wybór Produkcja i bezpieczeństwo żywności – szansą na dobrą pracę !!! więcej

III edycja akcji pn,, Krosno Wiosną’’

08-05-2019
W dniu 27 kwietnia 2019 roku, studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wraz z Panią mgr inż. Elżbietą Brągiel wzięli czynny udział w III edycji akcji pn,, Krosno Wiosną’’. Podczas akcji studenci sadzili pnącza i krzewy na otwartych terenach miejskich i przy ekranach akustycznych. więcej

Koło Naukowe Ekonomistów na VIII Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych

24-04-2019
W dniu 24 kwietnia 2019 roku członkowie Studenckiego Koła Naukowego Ekonomistów wzięli udział w VIII Ogólnopolskiej Konferencji Studenckich Kół Naukowych „Przedsiębiorczość w XXI wieku” organizowanej przez Studenckie Koło Naukowe MENAGER działające przy Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Tarnowie. więcej

Uczestnicy X Wiosennego Turnieju Wiedzy na warsztatach z Mikrobiologii Żywnośc w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności

17-04-2019
Uczestnicy X Wiosennego Turnieju Wiedzy na warsztatach z Mikrobiologii Żywności w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności więcej

IV edycja konkursu kulinarnego "Studencka Bomba Witaminowa" rozstrzygnięta!

03-04-2019
W dniu 2 kwietnia 2019 roku w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie odbyła się IV edycja konkursu kulinarnego „Studencka bomba witaminowa” zorganizowana przez studentów oraz nauczycieli akademickich kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności. więcej

Certyfikat „Studia z Przyszłością” dla kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności

03-04-2019
Kierunek Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności już po raz drugi otrzymał Certyfikat „Studia z Przyszłością”. 18 marca 2019 roku w Pałacu Polskiej Akademii Nauk w Jabłonnej koło Warszawy odbyła się Gala Finałowa IV edycji Ogólnopolskiego Konkursu i Programu Akredytacji Kierunków Studiów „Studia z Przyszłością”. Wyróżnienie, podczas uroczystej gali, odebrała dr inż. Barbara Krochmal-Marczak, kierownik Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności. więcej
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito