start



Najczęściej oglądane

Newsy

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Artykuły

W chwili obecnej nie dysponujemy żadnymi aktualnościami.

Aktualności

Akademickich Dni Nauki i VI Targi Pracy z Kołem Naukowym Ekonomistów

24-03-2019
W ramach Akademickich Dni Nauki 22 marca 2019 roku i VI Targów Pracy PWSZ w Krośnie swoją działalność zaprezentowało Koło Naukowe Ekonomistów. Studenci pod opieką opiekuna koła dr inż. Małgorzaty Górki zaprezentowali warsztaty nt. „Zgadnij kasę”. Wszystkim odwiedzającym dziękujemy za obecność :) więcej

KONKURS KULINARNY STUDENCKA BOMBA WITAMINOWA - IV EDYCJA

20-03-2019
Pracownicy i Studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie informują, że 2 kwietnia (wtorek) br. w godzinach 10.00-14.00 w Kampusie PWSZ w Krośnie przy ul Dmochowskiego 12 w Krośnie odbędzie się IV edycja Konkursu Kulinarnego - „Studencka bomba witaminowa”. więcej

PWSZ Krosno na Targach Garden Expo II w G2A w Jasionce

20-03-2019
W dniach 23-24 marca 2019 roku odbyły się Targi Garden Expo II w G2A w Jasionce. Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Krośnie reprezentowana była przez pracowników i studentów kierunku Produkcja i Bezpieczeństwa Żywności oraz Rolnictwa. Na stoisku propagowaliśmy ogrody przydomowe pełne jedzenia, czyli jak smakują kwiaty roślin ozdobnych i dziko rosnących więcej

Wykład otwarty pt: „Bioróżnorodność roślin uprawnych”

18-03-2019
W dniu 13 marca 2019 roku w ramach cyklu wykładów ,,Nauka i w praktykę ‘’ w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności odbył się wykład pt: „Bioróżnorodność roślin uprawnych”, który wygłosił pan dr inż. Michał Noworól, główny specjalista d/s produkcji roślinnej w Podkarpackim Ośrodku Doradztwa Rolniczego w Boguchwale. Podczas wykładu słuchacze mieli możliwość zaznajomienia się ze znaczeniem bioróżnorodności roślin w potrzebach żywieniowych ludzi, zwierząt, a także w ochronie środowiska. Dr M więcej

Produkcja i bezpieczeństwo żywności na Otwartych Dniach W ZSP nr 2 w Krośnie

07-03-2019
W dniu 5 marca2019 r. pracownicy Zakładu Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności oraz studenci III roku kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności wzięli udział w ,,Otwartych Dniach’’ w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 w Krośnie. W ramach tego wydarzenia nauczyciele akademiccy-dr inż. Barbara Krochmal-Marczak oraz dr inż. Bernadetta Bienia wraz z Panią Pauliną Kłosowicz przeprowadzili warsztaty pt,, Kwasy kontra Zasady’’ zaś studenci – Bartłomiej Bielawa z Kariną Zywar zorganizowali stoisko więcej

Noc Biologów w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności

21-01-2019
Noc Biologów to największe ogólnopolskie wydarzenie popularyzujące nauki przyrodnicze, które swoje miejsce znalazło także w Krośnie. Studenci oraz pracownicy Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności aktywnie włączyli się w tę akcję przygotowując wykłady, warsztaty i zagadki dla odwiedzających Uczelnię więcej

Ćwiczenia terenowe w gospodarstwie rolnym p. Stanisława Urbanika w Korczynie

16-01-2019
W ramach ćwiczeń terenowych studenci kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności oraz kierunku Rolnictwo gospodarstwo Pana Stanisława Urbanka w Korczynie. Właściciel gospodarstwa w bardzo ciekawy i interesujący sposób opowiadał o prowadzonej w gospodarstwie produkcji zwierzęcej oraz ogrodniczej. więcej
1  Poprzednia  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  19
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito